Pro všechny mlsouny je tady náš kešu krém, který vyrábíme z výběrových oříšku dovezených z Vietnamu. Kešu krém se vyznačuje řadou pozitivních účinků, je totiž bohatý na bílkoviny, hořčík, železo a zinek. Obsahuje také omega mastné kyseliny a velké množství vitaminů (především A, B1 a E).
Kešu krém s mléčnou čokoládou je sametově jemný a hříšně dobrý. Přirozeně sladká chuť kešu oříšků se snoubí s půvabnou jemností mléčné čokolády, která zároveň vylepší mnoho vašich oblíbených pokrmů.
Propadněte hříšnosti chuti spojením kešu oříšků a sametově jemné čokolády zas a znova s každou další lžičkou.
Na co se hodí kešu krém?
Perfektní je jen tak na lžičku, ale také do kaše, krémů a sladkých dobrot.
Složení:
pražené kešu min. 70 %, mléčná čokoláda min. 22 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin a E476) vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR)
Energetické hodnoty ve 100 g:
2502 kJ / 598 kcal
Nutriční hodnoty ve 100 g:
bílkoviny 16 g, sacharidy 30 g (z toho cukry 18 g), tuky 46 g (z toho nasycené MK 12 g), vláknina 4,5 g, sůl 0,02 g
Skladování:
Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců. Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Alergeny:
skořápkové plody, mléko a mléčné výrobky, může obsahovat stopy arašídů, sezamu, sóji a jiných skořápkových plodů
Upozornění:
Olej na povrchu není na závadu, jednu se o přirozený jev. Promíchejte.
Další vlastnosti: . . . . . . . . . . .